Performance Journey goes Dutch [NL]

Na de succesvolle eerste editie in 2022 organiseert Xprtise op 5 en 6 juni opnieuw het 2-daagse evenement: Performance Journey goes Dutch. Een uniek L&D event waar we niet alleen luisteren naar interessante keynotes, maar ook: doen! Verwacht een uniek en interactief programma met (inter)nationale sprekers en onderwerpen als werkplekleren, de 5 Moments of Need®, Performance Support, Artificial Intelligence en Immersive Learning. En Recreate is erbij!

De Performance Journey goes Dutch wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties. Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben én wil je dit bespreken met én leren van andere collega’s? Dan is dit event interessant voor jou!

Naast de boeiende keynotes kun je deelnemen aan de actieve workshops. Met een bijdrage van onder andere LUMC, NS, ASML, de Politie, de Koninklijke Marine en de Belastingdienst. Naast het inhoudelijke programma is er voldoende ruimte om te netwerken, te ontspannen in het hotel of te genieten tijdens de feestavond met livemuziek.

Internationale topsprekers
Verwacht topsprekers en CLO’s van vooraanstaande (inter)nationale bedrijven die je twee volle dagen inspireren. Reeds bevestigde sprekers zijn:

  • David James (o.a. host van de welbekende The Learning & Development Podcast)
  • Donald Clark (expert op het gebied van leren en Artificial Intelligence)
  • Bob Mosher (grondlegger van de 5 Moments of Need® methodologie)
  • Katelijn Nijsmans (neuropsycholoog)
  • Hans van Dijk (Associate Professor bij TIAS School for Business & Society)
  • Femke Hameetman (Directeur van het Dordrechts Museum).

Ook zal Pieter van den Hoogenband -drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en Chef de Mission van de Olympische Spelen in Parijs- een presentatie verzorgen. Hij neemt ons mee in een inspirerend verhaal over zijn sportcarrière, herkenbare anekdotes en de vele learnings.

‘Impact van VR trainings apps bij de NS’
Samen met L&D manager Peter Faulhaber van de NS verzorgen we vanuit Recreate een presentatie over de ‘Impact van VR trainings apps bij de NS’.

De NS wil sneller en efficiënter trainingen verzorgen en zet hierbij bewust in op VR / AR technologie. Hierdoor kunnen ze trainen op situaties die nog niet bestaan (bv nieuwe onderhoudslocatie of station) en situaties die in de praktijk heel kostbaar zijn om te oefenen (zoals een ongeluk). In deze sessie delen we Lessons learned (incl. do’s en don’ts) en tastbare voorbeelden van ‘immersive’ trainingsapps en welke waarde dit oplevert voor de NS.

Bekijk hier het volledige programma!

Het 2-daagse event incl. hotelovernachting, diner en ontbijt kost 1495 euro. Als sponsor hebben we deze tickets met korting aanbieden. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Tim Hermans (t.hermans@recreate365.com).