Microsoft Next Level Learning event voor Energie & Waterbedrijven

Een veilige en goed werkende kritische infrastructuur, dat willen we toch allemaal? Maar daar moet veel voor gebeuren. Het is voorspeld dat de gridcapaciteit in de komende tien jaar even groot moet zijn als wat er in de afgelopen eeuw is opgebouwd, om te voldoen aan de toekomstige energiebehoeften. Daar is veel technologie en kennis voor nodig, maar de meeste energie- en waterbedrijven hebben te maken met een vergrijzend medewerkersbestand. Daarom staat het boeien en binden van personeel hoog op de (directie)agenda: ‘Hoe vinden we nieuwe talenten en hoe zorgen we ervoor dat oudere medewerkers bijblijven’?

Wij nodigen u graag uit voor een exclusief ‘learning’ event georganiseerd door Microsoft en Recreate op het Microsoft kantoor, gevestigd op Schiphol. Het evenement is specifiek gericht de energie- en watersector en managers die zich bezig houden met het trainen en ontwikkelen van medewerkers.

  • Learning & Development Managers
  • HR Managers
  • IT-verantwoordelijken

Kom op 6 december van 13.30 – 17.00 uur naar het Microsoft Customer Experience Center. We laten zien hoe nieuwe technologie helpt om meer impact te maken bij het onboarden en trainen van medewerkers en verloop terug dringen.

De agenda ziet er alsvolgt uit:

13.30 – 14.00 uur: Welkom en Opening
Hoe kunnen energie- en waterbedrijven zich voorbereiden op de toekomst? Welke trends & ontwikkelingen zijn er toegespitst op het vinden, ‘connecten’, opleiden en behouden van medewerkers.

14.00 – 14.30 uur: Nieuwe technologie om het delen en borgen van kennis te versnellen
Ontdek hoe nieuwe VR-technologie en ‘Employee Experience Platformen’ kunnen bijdragen aan het delen en borgen van kennis. We laten diverse praktijkvoorbeelden zien, van de NS en Heineken. Waarbij ook het innovatief onboarden van personeel aan bod komt.

14:30 – 15:00 uur: Netwerkpauze

15.00 – 15.30 uur: Kennismaking met Microsoft Mesh
We nemen je mee in de gloednieuwe wereld van Microsoft Mesh, waarbij je elkaar virtueel kunt ontmoeten en samenwerken. Zo kun je via Teams en VR bijvoorbeeld je eigen academy lanceren.

15:30 – 16:00 uur: Mixed Reality (MR) Veiligheidstraining: Enexis case 
In deze praktijkcase laten we zien hoe netwerkbeheerder Enexis Mixed Reality technologie inzet om personeel efficiënter en veiliger op te leiden.

16:00 – 16:30 uur: Microsoft Holosuite Tour 
In de vernieuwde HoloSuite krijg je een 3D experience waarbij we laten zien hoe werknemers op de werkvloer bij Remeha (een van de grootste HVAC-fabrikanten in Europa) profiteren van Mixed Reality-training en veel sneller leren.

16.30 – 17.00 Borrel
We sluiten af met een hapje en een drankje.

Een impressie van het eerste Next Level Learning event afgelopen oktober.